avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Important,am o problema foarte gravă și am nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Important,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! ...

Buna seara,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! Socrul meu are 84 de ani și un A C V la activ,și a rămas cu multe sechele in urma acestui acv, in sensul ca nu-și mai aduce aminte nimic nu mai poți avea o discuție normala cu el pentru ca nu mai judeca normal! A rămas o luna singur fără mine care sunt nora lui și fără unicul sau fiu, in aceasta luna i sa luat buletinul se către o persoana scos certificat naștere și căsătorie, deschis cont pe numele lui pentru o Tranzacție imobiliară in condiția in care buletinul era tăiat de jur împrejur, bani virați in cont scoși in aceeași zi o parte din ei,iar a doua zi scoasă a doua zi dus la notar semnat act de vânzare cumpărare pentru un teren in județul Mangalia! In acest contract de vânzare cumparate socrul meu figurează necăsătorit, acest teren a fost cumpărat pe numele lui dar in timpul căsătoriei cu soacra mea! Soacra mea este decedata de 5 ani și moștenirea a fost acceptata dar nu a fost dezbătută! Și totusi a fost vândut! Aceast individ la tarat pe socrul meu peste tot in sensul ca socrul meu nu ar fi putut sa ceara sau sa umble sa scoată actele sau sa le înțeleagă sensul! L-am tot intrebat pe socrul meu dacă știe ceva de contract sau de bani sau dacă ar fi semnat vreun act și nu știe absolut nimic nu știe nimic! Vorbesc despre un om care nu poate sa facă nimic singur trebuie îmbăiat,bărbierit, dat se mâncare si care se deplasează doar cu ajutor,nu vede pe partea dreapta etc! Va rog să-mi Spune-ți ce este se făcut in acest caz! Cum putem recupera terenul eventual cum sa anulam actul de vânzare cumpărare! Noi nu am găsit niciun act de vânzare cumpărare absolut nimic! Norocul meu este ca am găsit un sms pe telefonul lui de la banca unde i sa deschis contul așa am descoperit excrocheria! Individul care la dus sa facă rost de acte si a umblat cu el peste tot a făcut vânzarea către o alta persoana in contextul in care știa ca socrul meu este văduv si are un Moștenitor! Totul sa întâmplat luna trecută in Septembrie!
Va rog să-mi Spune-ți și un avocat bun pe speța aceasta și care sa lupte pentru dreptate și clienții lui! Din Constanta!
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2021
Corina3, utilizator
Cel mai recent răspuns: DeduMar , utilizator 22:58, 22 Octombrie 2021
Fiindcă este infracțiune (înșelăciune), în primul rând trebuie reclamație la Poliție. Așa s-ar putea să dați de urma documentației, pe care ulterior o duceți la avocat.

Art. 244: Înşelăciunea
(2) Înşelăciunea săvârşită prin folosirea de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vanzare-cumparare miha_mimi miha_mimi Poate fi atacat si anulat un act de vanzare/ cumparare a unei locuinte? Cine trebuie citat ca parat in cazul in care se constata ca vanzatorul a folosit acte ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire serbuvali serbuvali Buna ziua, Dupa decesul socrului meu, soacra s-a hotarat in a ultima clipa sa faca dezbaterea succesorala. Mostenitori sunt soacra mea si 2 fii, sotul meu si ... (vezi toată discuția)