avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedez in cazul in care am un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedez in cazul in care am un contract de vanzare-cumparare ...

Cum procedez in cazul in care am un contract de vanzare-cumparare in care proprietarul este Cirstea , cu "i" din "i", nu cu "i" din "a", cum se cere acum. In eventualitatea unei succesiuni, pot intampina mostenitorii acestuia probleme? Si daca trebuie facuta o modificare, cum procedez. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:28, 22 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie facuta nicio modificare. Actele juridice asa raman. Contractele nu se modifica in functie de ortografia limbii române și de noutățile care apar.
Dacă prin absurd veti întâmpina probleme, când se va pune problema dezbaterii succesiunii, moștenitorii vor aduce 2 martori, care vor declara ca l-au cunoscut bine pe Cirstea X și stiu ca a fost una și aceeași persoană cu Cârstea X.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil- mostenire samyta samyta Buna ziua! Am si eu o situatie fara raspuns.Avem un titlu de proprietate pe numele a trei frati.Acesti trei frati au decedat.Copii lor ar vrea sa isi imparta ... (vezi toată discuția)
Probleme la succesiune din cauza unor diferențe între diacritice. ce trebuie făcut în această situație pentru a dovedi dreptul la moștenire? adrian.mita adrian.mita parintii sunt trecuti in toate actele de identitate cu numele MÂȚĂ, iar eu sunt trecut MÎȚĂ, in certificatul meu de nastere parintii sunt trecuti ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurolo aurolo Buna ziua, Am dobandit prin mostenire, eu si alte 3 persoane, un imobil care este scos la vanzare. Unul dintre mostenitori a decedat saptamana trecuta si ... (vezi toată discuția)