Cum procedez in cazul in care am un contract de vanzare-cumparare in care proprietarul este Cirstea , cu "i" din "i", nu cu "i" din "a", cum se cere acum. In eventualitatea unei succesiuni, pot intampina mostenitorii acestuia probleme? Si daca trebuie facuta o modificare, cum procedez. Multumesc anticipat.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuie facuta nicio modificare. Actele juridice asa raman. Contractele nu se modifica in functie de ortografia limbii române și de noutățile care apar.
Dacă prin absurd veti întâmpina probleme, când se va pune problema dezbaterii succesiunii, moștenitorii vor aduce 2 martori, care vor declara ca l-au cunoscut bine pe Cirstea X și stiu ca a fost una și aceeași persoană cu Cârstea X.
Drept civil- mostenire
samyta
Buna ziua! Am si eu o situatie fara raspuns.Avem un titlu de proprietate pe numele a trei frati.Acesti trei frati au decedat.Copii lor ar vrea sa isi imparta ... (vezi toată discuția)
Mostenire
aurolo
Buna ziua,
Am dobandit prin mostenire, eu si alte 3 persoane, un imobil care este scos la vanzare. Unul dintre mostenitori a decedat saptamana trecuta si ... (vezi toată discuția)