avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Deoarece nu sunt doi executori judecătoreşti care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Deoarece nu sunt doi executori judecătoreşti care să procedeze ...

Deoarece nu sunt doi executori judecătoreşti care să procedeze conform legii,întreb,cine-i verifică pe aceştia ?
Vă mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 09:55, 23 Septembrie 2020
În primul rând, sunt destui executori care își desfășoară activitatea în mod legal.

În al doilea rând, dacă aveți ceva de repreșat față de modul în care se desfășoară un dosar de executare silită, aveți la dispoziție calea contestației la executare și, după caz, puteți formula plângere la Camera executorilor judecătorești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executorul judecătoresc. ce mai pot face dacă nu ține seama de hotărârea judecătorească? prepeleac prepeleac Buna ! in urma unei contestatii la executare instanta a stabilit ca se anuleaza din executarea silita efectuata suma de x lei.Executorul refuza sa anuleze ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi. cum contest dacă nu știu datele dosarului? F.coc F.coc in data de 15 respectiv 18.01.2018 fratele meu a primt sms-uri de la bancile Unicredit si Teansilvania ca are conturile poprite pentru suma de ... (vezi toată discuția)