avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,dacă am poprire pe salariu în urma unui ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,dacă am poprire pe salariu în urma unui proces (trebuie ...

Bună ziua,dacă am poprire pe salariu în urma unui proces (trebuie să dau unei persoane daune morale de 10000 de lei) pot face un credit? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 24 Septembrie 2020
Puteti daca va da banca si nu cred ca va da, ca va creste prea mult gradul de indatorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale+morale fanica_l fanica_l Buna ziua , Cu o intrebare va deranjez , in urma unui proces am de platit daune (morale+materiale ) in valoare de 5600 lei , se poate sa platesc aceste daune ... (vezi toată discuția)
Proprie salariu Oprea Vasilica Oprea Vasilica Dacă am proprie pe salariu pentru o bancă ,care trebuia achitată în decembrie acest an și am pierdut un proces în care trebuie să achit o datorie de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat in legatura cu bancile/ifn nyku88 nyku88 Prietena mea are un credit bancar unde plateste 40% din salariu,si pe langa mai are 5 IFN-uri care-i duc gradul de indatorare la peste 150% ....Acuma cum era ... (vezi toată discuția)