avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza \"pune o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza "pune o intrebare", ...

Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza "pune o intrebare", in conditiile in care toti avocatii, sau majoritatea covarsitoare, raspund robotic: "adresati-va unui avocat!". Stimati avocati, raspundeti profesional si noi ne dam seama daca sa va contactam. Daca peste picior ne luati.....Scuze.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:54, 25 Septembrie 2020
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea cred că v-a luat cineva peste picior.

Nici justițiabilii nu pricep că un simplu copy/paste al acelui articol din contract care li se pare că supără nu ne ajută să ne formăm o opinie, la fel cum se aplică același principiu și în cazul altor situații.

Trimitem la avocat pentru că nu poate ține locul unei consultații 2 schimburi de mesaje pe forum.

Ca să nu mai spun de acele situații în care dăm răspuns și apoi ne trezim cu informații noi, care schimbă speța și, implicit, răspunsul anterior deja nu mai este valabil sau este doar parțial adevărat. Sunt atâtea posibilități...
Evident ca discutiile sunt pur orientative, nimeni nu le foloseste in instanta "copy-paste" direct si nici nu produc consecinte juridice. V-am sugerat sa va faceti altfel reclama. Nu dati branci pe scari clientului potential. Ok? Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să creșteți mare!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


marcel.damaschin a scris:

Evident ca discutiile sunt pur orientative, nimeni nu le foloseste in instanta "copy-paste" direct si nici nu produc consecinte juridice. V-am sugerat sa va faceti altfel reclama. Nu dati branci pe scari clientului potential. Ok? Multumesc.


Clientului potențial? Dvs va angajați un avocat de pe internet, fără să știți cât e de competent, cât e de pregătit, ce onorarii are etc?
Asa faceti si la medic? Scrieti problema pe net, fără să vă duceți la cabinet pentru o consultație ? Interesant!
Spetele se discuta direct, cu actele in fata. Numai asa puteti obtine un raspuns concret și corect la întrebările dvs. De ce? Pentru ca majoritatea celor care intreaba nici nu stiu ce acte au, daca au, ce au semnat, nu sunt familiarizați cu terminologia specifica si nici cu actele juridice.
Povestesc cum stiu, cum au auzit, cum au înțeles.
"Mama mi-a cedat casa"
Cum? Ca "cedat" poate insemna vânzare/donatie/comodat/închiriere etc etc.
De aceea, trebuie citit actul respectiv.
Raspunsurile care se dau aici sunt date, în funcție de modul cum userul formulează întrebarea și în funcție de datele pe care le oferă.
Si nu in ultimul rand, stiti ca toti cei care răspundem ne rupem din timp și oferim consultații gratuite.
Pentru "suflat " si "mângâiat pe crestet", se plătește o consultație, iar specialistul respectiv, va întinde și covorul roșu.
De ce nu raspund eu de ex unor anumiți.utilizatori,pt ca nu am timp sa desfac firul in 4 si sa fac teoria chibritului cu cetățeni care au mania explicatului ,care fac teoria chibritului etc.Mergeti la ce av doriti dvs achitați o consultație și acolo puteti sa aveti pretenții,sa veniti cu opiniile dvs sa va etalati cunoștințele etc.Stati liniștit ca nu trăim din clienții cate vin de pe acest forum și nici nu ne imbogatim din clienti chitibusari asa ca va doresc multa sanatate si succes in demersurile dvs.

Alte discuții în legătură

Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar ... catinf catinf Buna ziua. Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar daca sotul reclamant nu l-a cerut, daca admite divortul, in vederea stabilirii domiciliului ... (vezi toată discuția)
O succesiune toricelli toricelli Iata datele: A (din Baia Mare) se casatoreste cu B (din Lehliu) si se stabilesc in Baia Mare, unde construiesc o casa. A a decedat in 1980, iar B in 1992. Din ... (vezi toată discuția)
Suspendare dulkiklaurentiu dulkiklaurentiu anul acesta am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 2 ani de reabilitare.As dori sa stiu dak pot parasii tara sa plec in italia.va multumesc (vezi toată discuția)