avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza \"pune o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza "pune o intrebare", ...

Interesant. De ce credeti ca mai functioneaza "pune o intrebare", in conditiile in care toti avocatii, sau majoritatea covarsitoare, raspund robotic: "adresati-va unui avocat!". Stimati avocati, raspundeti profesional si noi ne dam seama daca sa va contactam. Daca peste picior ne luati.....Scuze.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:54, 25 Septembrie 2020
Da. Se pare ca nu prea ati inteles. Succes!
Asa e dvs aveti intotdeauna dreptate ,cunoașteți tot,puteti sa dati lectii de drept etc..

marcel.damaschin a scris:

Da. Se pare ca nu prea ati inteles. Succes!

Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
in conditiile in care toti avocatii, sau majoritatea covarsitoare, raspund robotic: "adresati-va unui avocat!"

Mie imi pare ca va plictisiti si nu mai gasiti subiecte. Nu exista asa ceva pe forum. de altfel, e interzis si de regulament
ca raspunsul sa fie doar trimitere la avocat
Normal ca in functie de problema/ intrebarile fiecaruia si de detaliile expuse, poti da un sfat si gata, omul isi rezolva problema sau il trimiti la avocat sa ii vada actele si daca se poate face ceva, sa il sfatuiasca in consecinta.
Mie imi plac maxim utilizatorii care abia scot 2 vorbe, de parca ar fi taxati la cuvant.. ii tot intrebi si ei raspund monosilabic, asta daca mai raspund, daca mai revin pe forum,, de parca e interesul aluia care raspunde si nu al aluia care intreaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar ... catinf catinf Buna ziua. Poate instanta de divort sa stabileasca partajul chiar daca sotul reclamant nu l-a cerut, daca admite divortul, in vederea stabilirii domiciliului ... (vezi toată discuția)
O succesiune toricelli toricelli Iata datele: A (din Baia Mare) se casatoreste cu B (din Lehliu) si se stabilesc in Baia Mare, unde construiesc o casa. A a decedat in 1980, iar B in 1992. Din ... (vezi toată discuția)
Suspendare dulkiklaurentiu dulkiklaurentiu anul acesta am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 2 ani de reabilitare.As dori sa stiu dak pot parasii tara sa plec in italia.va multumesc (vezi toată discuția)