avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am vârsta de 17 ani și 7 luni și as dorii sa ma mut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am vârsta de 17 ani și 7 luni și as dorii sa ma mut de la părinți din cauza violentei fizice cât și verbale, la vara mea împreuna cu familia ei

Am o întrebare
Am vârsta de 17 ani și 7 luni , știu , nu am încă împliniți cei 18 ani , dar as dorii sa părăsesc locuința părinților deoarece sunt agresivi fizic cât și verbal ( din cauza vorbelor pe care mi le aruncau am început sa nu mai mănânc și poate chiar și sa fiu depresiva )
As dorii sa mă mut la verișoara mea sau la o prietena care și acestea sunt tot minore invarsta de 17 ani și nu as dorii sa provoc probleme cu poliția familiilor lor , chiar dacă ei sunt de acord sa mă primească la ei . Țin sa Menționez ca sunt in custodia bunicii deoarece mama este in Spania și este divorțată de tatăl meu .

Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:46, 24 Septembrie 2020
O idee mai buna ar fi sa suni la "Telefonul copilului" si sa ceri un sfat acolo.
Sau sa discutii cu diriga* ta.
Sau sa suni la DGASPC din judetul tau ( gasesti contactul scriind pe google DGASPC X ( X fiind judetul unde locuiesti) si sa spui acolo ce patesti si unde ai putea sta perioada asta pana devii majora ( sa stie unde te gasesc in caz ca bunica face plangere la politie ca nu te gasesc si acestia, politia, sa nu te caute ca si cand ai disparut de acasa).
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei!!!!concubinaj AdiCol AdiCol Prietena mea a trait in concubinaj cu un individ,iar rezultatul a fost un copil care acum are 2 ani. Prietena mea este acuma in italia cu mine, iar copilul a ... (vezi toată discuția)
Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ... emanuel17.12 emanuel17.12 Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ani suntem împreuna de 6 luni amândoi suntem încă in liceu iar eu lucrez part time amândoi ... (vezi toată discuția)
Conversatia telefonica ca proba audio ContSters136915 ContSters136915 doresc sa stiu daca o conversatie telefonica poate fi admisa ca proba intr-o plangere de hartuire fizica si care contine amenintari repetate cu moartea. ... (vezi toată discuția)