Am o întrebare
Am vârsta de 17 ani și 7 luni , știu , nu am încă împliniți cei 18 ani , dar as dorii sa părăsesc locuința părinților deoarece sunt agresivi fizic cât și verbal ( din cauza vorbelor pe care mi le aruncau am început sa nu mai mănânc și poate chiar și sa fiu depresiva )
As dorii sa mă mut la verișoara mea sau la o prietena care și acestea sunt tot minore invarsta de 17 ani și nu as dorii sa provoc probleme cu poliția familiilor lor , chiar dacă ei sunt de acord sa mă primească la ei . Țin sa Menționez ca sunt in custodia bunicii deoarece mama este in Spania și este divorțată de tatăl meu .
O idee mai buna ar fi sa suni la "Telefonul copilului" si sa ceri un sfat acolo.
Sau sa discutii cu diriga* ta.
Sau sa suni la DGASPC din judetul tau ( gasesti contactul scriind pe google DGASPC X ( X fiind judetul unde locuiesti) si sa spui acolo ce patesti si unde ai putea sta perioada asta pana devii majora ( sa stie unde te gasesc in caz ca bunica face plangere la politie ca nu te gasesc si acestia, politia, sa nu te caute ca si cand ai disparut de acasa).