avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata. Sunt divorțata din anul 2009 si mi a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata. Sunt divorțata din anul 2009 si mi a fost încredințat ...

Buna dimineata. Sunt divorțata din anul 2009 si mi a fost încredințat copilul, având custodia totală . In prezent sunt stabilită în Germania și doresc sa aduc copilul, care in prezent are 14 ani, la studii. Este necesara procura tatălui? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:03, 25 Septembrie 2020
Nu, nu aveti nevoie de acordul tatalui ca sa iesiti din Romania cu copilul.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord parinti divortati ptr. iesire minor din tara iura1729 iura1729 Buna dimineata! In speranta ca am ales bine categoria in care se incadreaza problema mea voi incerca sa o explic cat mai succint : Sunt mama unui baiat de 13 ... (vezi toată discuția)
Minor neinsotit pe avion, cu parinti divortati clarissima clarissima Sunt divortata si am o fetita de 13 ani, care la divort mi-a fost incredintata mie. Eu acum sunt in Germania, doresc sa ma stabilesc aici si fiica mea e in ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)