avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. As vrea să știu, dacă se pot cumpăra ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. As vrea să știu, dacă se pot cumpăra ani pentru ...

Bună ziua. As vrea să știu, dacă se pot cumpăra ani pentru vechime.
Mentionez, ca sunt o femeie tânără, care locuiește în Spania și aici nu muncesc pentru că am 2 copii mici.
As vrea să imi cumpăr câțiva ani pentru anii de vechime.
Multumesc anticipat, pentru eventualul răspuns.
O zi plăcută.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 26 Septembrie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_554...
Vechimea in munca nu se poate cumpara ... prin contractul de asigurare incheiat se cumuleaza doar stagiu de cotizare la pensie , nu si vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata agathanucristi agathanucristi buna ziua.sunt femeie si am 52 de ani si sunt in somaj pana in martie 2011, dar si 28 ani vechime pe cartea de munca.la aceasta varsta nu ma mai angajeaza ... (vezi toată discuția)
Inainte de pensionare sisilvia sisilvia buna seara am o cunostinta care mai are 3ani si 6luni pana la pensia de limita de varsta, el mai poate fi dat afara de la locul de munca? firma nu se ... (vezi toată discuția)
Restructurare bugetari dianamariadamian dianamariadamian 1.Care e varsta obligatorie de pensionare la femei? 2.Daca are 54 de ani poate fi disponibilizata?Eu una stiu ca cu cativa ani inainte de pensionare nu se ... (vezi toată discuția)