avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un act de donație de la sora mea mi-a donat 1/2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un act de donație de la sora mea mi-a donat 1/2 din imobil ...

Am un act de donație de la sora mea mi-a donat 1/2 din imobil fara clauza poate fii atacabil și daca copii mei p vor moșteni va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:57, 26 Septembrie 2020
atacabil de catre cine ?
daca sora dvs nu va avea copii / sot/ parinti in viata la data decesului sau, o veti mosteni doar dvs daca mai sunteti in viata, daca nu, copiii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie- nelamuriri valimasi valimasi Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: am o matusa,sora tatalui meu,vaduva,fara copii,care are doua proprietati imobiliare,una in Pitesti si ... (vezi toată discuția)
Succesiune ilena ilena Sora mea este casatorita si nu are copii din casatoria actuala dar sotul are doi copii dintr-o casatorie anterioara Sora mea are un apartament dobindit ... (vezi toată discuția)
Acte de donatie sandra 2010 sandra 2010 Parintii sotului meu urmeaza sa ii faca act de donatie pe apartament,deoarece costurile sunt mai mici.Daca nu ma trec si pe mine pe actul de donatie,in caz de ... (vezi toată discuția)