avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Pe 23.09.2020 u ifn a câștigat sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Pe 23.09.2020 u ifn a câștigat sa ma execute, problema ...

Bună ziua. Pe 23.09.2020 u ifn a câștigat sa ma execute, problema este ca eu doar adresa am acolo, altcineva este proprietar, și cere cartea funciara a proprietari. Este legal sa facă asa ceva. Ca ea este din 1986 proprietara, ea plătește impozit casa pe numele ei
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:23, 27 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu va mai bateti capul, nu aveti nicio obligatie sa aratati actul proprietarei, e ca si cum ati sta in gaza.
sa se agite creditorul sa identifice bunucile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara ContSters22096 ContSters22096 X a cumparat un imobil in a carui carte funciara era notata o [i]somatie imobiliara[/i] de catre un IFN de la care vanzatorul imobilului (Y) obtinuse un ... (vezi toată discuția)
Datorii banci, executare silita imobil neintabulat luminitatoma luminitatoma Subiectul :credit de nevoi personale, neachitat la timp din cauza inposibilitatii de plata, cauzate de cresterea mare si repetata a tuturor costurilor, hrana, ... (vezi toată discuția)
Amenintate executare silita titi75 titi75 buna ziua, in anul 2007 am contractat un inprumut de 10000 euro cu buletinul, de-a lungul timpului am mai avut intreruperi de plata a ratelor datorate ... (vezi toată discuția)