avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Introducerea votului online la asoc de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Introducerea votului online la asoc de proprietari bloc locuinte.

La o asociatie de proprietari bloc/apartamente se doreste introducerea votului online. Care sunt solutiile de implementare pentru a fi legal acest demers.
Sunt multi proprietari care nu pot participa din motive obiective: nu locuiesc in acelasi oras sau in Romania.
Toata activitatea asociatiei vrem sa o mutam in mediul online astfel incat sa o eficientizam.
Cel mai recent răspuns: AlexFG , utilizator 19:16, 22 Octombrie 2020
Pentru cei care nu locuiesc in condominiu le trimiteti in forma electronica procesul verbal si ei il vor trimite inapoi cu semnatura lor, scanat si convertit in PDF, needitabil.
Va multumesc pentru raspuns, Practic solutia este sa trimitem PV sub forma de .pdf catre fiecare participant online (sa zicem 5) si apoi colectam 5 PV needitabile, fiecare cu cate o semnatura...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociaţii de proprietari adidanni adidanni Adunarea generală a proprietarilor în ce condiții se poate desfășura. Momentan sunt blocate întâlnirile în nr mare de pers. Se poate vota on line prin ... (vezi toată discuția)
Reconvocare a.g. proprietari cornelia_chipu cornelia_chipu Buna seara. Conform art.24-(3) din legea 230/2007 la A.G. reconvocata, daca exista dovada ca toti membri asociatiei de proprietari au fost convocati, ... (vezi toată discuția)
Participantii la sedinta a.g. - unii pleaca in timpul sedintei ! cavallis cavallis Am si eu o nelamurire. In legea asociatiei de proprietarii nu am gasit acest caz al nostru. Se convoaca sed.AG, se intruneste nr.celor prezenti, AG e ... (vezi toată discuția)