avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, pe data de 18 sotia mea a plecat de acasă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, pe data de 18 sotia mea a plecat de acasă la părinții ...

Bună ziua, pe data de 18 sotia mea a plecat de acasă la părinții ei, menționez că suntem căsătoriți de o lună și nimic nu mi-ar fi trecut prin cap că m-i s-ar întâmpla asta, iar peste o lună ea va și naște, întrebarea mea e mai este cale de împăcare și dacă nu cum pot obține custodia viitorului copil?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:25, 27 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe noi ne intrebati daca mai este cale de impacare ?
custodia copilului nu o sa o obtineti, ca nu e mobila.
dupa ce se naste copilul , ambii parinti exercita autoritatea parinteasca si copilul va sta la mama, ca doar nu il alaptati dvs.
ce veti obtine, e sa il vizitati.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Incercati sa rezolvați amiabil.
Sa va dea instanta copilul nu aveti sanse decat pe program de vizita in prezenta mamei.
Nu aveti de ce sa obțineți custodie nici macar in vis.Copilul mai ales sugar e dependent de mama iar apoi în următorii ani tot de mama are nevoie asa ca probabil o sa obțineți un drept de vizita de câteva ore pt a vedea copilul în prezența mamei și o autoritate parinteasca/custodie comună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna intr-o relatie de concubinaj din care a rezultat un baietel CohaltirMihai CohaltirMihai Buna ziua. In urma unei relatii de concubinaj avem un baietel de 4 luni. Relatiei i s-a pus punct.. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)
Custodie roxana_n roxana_n in ce conditii tatal isi poate vizita copilul minor doar in prezenta mamei ? (vezi toată discuția)