avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. As vrea sa stiu daca Anaf poate bloca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. As vrea sa stiu daca Anaf poate bloca conturile bancare ...

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca Anaf poate bloca conturile bancare personale pentru recuperarea obligatiilor fiscale inregistrate de un SRL-D.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:55, 28 Septembrie 2020
Da. Poate bloca toate conturile bancare deținute de debitor.
Va multumesc. Credeam ca, fiind societate cu raspundere limitata, poate fi executata doar cu bunurile/conturile societatii
Da, conturile bancare ale firmei pot fi blocate în primă etapă, nu cele pe persoană fizică. Apoi dacă conturile firmei sunt pe zero, se poate cere de către creditor (ANAF) intrarea firmei în insolvență.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita PopClaudiaSimona PopClaudiaSimona Buna ziua. As dori o lamurire in ceea ce priveste creditele bancare. Am credit ipotecar luat pe persoana fizica ce nu va fi achitat . Se va ajunge la ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie de la un patron suivil suivil Buna ziua, Din ianuarie 2014, in baza unui contract de prestari servicii, o firma datoreaza firmei mele o mare suma de bani pentru care s-a emis o factura ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT detin un srl si fiind plecat din tara de catva timp nu am platit impozitul forfetar (la vremea cand am plecat din tara nu exista acest impozit si nu am stiut ... (vezi toată discuția)