Buna seara.Am o mare problema legata de linistea parintilor meicare au varsta de 90 de ani iar primaria din falticeni dat autorizatie de functionare vinerea,sambata si duminica intre orele 8 si 05 dimneata cu toate ca nu au acordul patrintilor mei iar peretele este comun.Din luna Aprilie suntem terminati iar cei din primarie(care cred ca au luat dreptul ) nu facnimic.Invatatima ce sa fac.Sunt disperat.O sa iasa o treaba urata aici daca nu primesc un sfat care sa ma duca la o actiune reusita si legala.Cu stima Mihai Popa
ACUM NE LOVIM DE ALTA PROBLEMA.PATRONUL REFUZA SA PRIMEASCA DE LA PRIMARIE COMUNICAREA DE SUSPENDARE A AUTORIZATIEI.MAI EXISTA SI ALTE MODALITATI DE AL INSTIINTA SAU DE A SUSPENDA AUTORIZATIA?MULTUMESC ANTICIPAT
Club de noapte
braxcom1959
Buna seara. Locuiesc pe strada principala a unui oras mic, iar in casa lipita de peretele casei mele este club de noapte. Desi am facut sesizari la Garda de ... (vezi toată discuția)
Hotarare
braxcom1959
buna ziua.unui club de noapte care are perete comun cu casa parintilor mei la casa nu la bloc, primaria i-a fixat in urma plangerilor facute de noi de luni ... (vezi toată discuția)