avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriaș rău-platnic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriaș rău-platnic

Buna seara ,am avut in chirie într-un apartament proprietate o individa care are o datorie la mine de 500 ron taxe restante si o lună plata chirie neachitata. Eu am vândut apartamentul si i-am cerut acesteia sa isi gaseasca alta gazda ,a plecat fără să mă anunțe neplatindu-si chiria pe o lună și taxele restante.As vrea sa intreb ce șanse am sa imi recuperez banii printr-o plângere la poliție? Mentionez faptul că am făcut cu ea doar un contract de mana .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:28, 29 Septembrie 2020
nicio sansa, politia nu are cu ce sa va ajute. Trebuie sa o actionati in udecata pe parte civila.
Cu o plângere la poliție nici o sansa,astfel de situații nu sunt de competenta poliției.Singura variantă un proces civil..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. ... nelugigi nelugigi Buna ziua! De 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. La sfarsitul lunii Decembrie 2023, nu mi-au platit din suma totala datorata, in jur de ... (vezi toată discuția)
Fara contract de inchiriere mi-a pus sechestru pe lucruri fara ordin judecatoresc adina1985 adina1985 Buna ziua, Nelamurirea mea este in legatura cu faptul ca prietenul meu sta de 5 ani de zile intr-un apartament in chirie, nu au nici un fel de contract ... (vezi toată discuția)
Chirias plecat, fara sa plateasca chiria Mirnea Luiza Mirnea Luiza As dori sa stiu ce posibilitati am, daca am avut pe cineva in chirie, care a plecat de 2 zile, mi-a trimis doar un mesaj, insa nu mi-a platit chiria in ... (vezi toată discuția)