avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara...am depus actele pt divorț la avocat dar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara...am depus actele pt divorț la avocat dar mi-a cerut ...

Buna seara...am depus actele pt divorț la avocat dar mi-a cerut adresa unde poate veni sa imi faca ancheta socială...eu daca vreau sa plec cu fata de acasa dar nu am un ajutor cu creșterea fetiței...exemplu eu lucrez 3 zile si 3 zile sunt liberă fata trebuie să meargă la grădiniță...daca renunț la servici pt a ma ocupă de fata pana la terminarea divorțului sau pana imi gasesc un loc de muncă ca sa pot sa ma ocup si de fata...as putea sa castig fata Dacă în timpul procesului si a anchetei eu nu am un loc de muncă? ..sper ca m-am facut înțeleasă....multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:25, 1 Octombrie 2020
Discutati cu av dvs aceste aspecte ,Este în măsură să vă explice ce tb sa faceti,ce probe sa administrati,ce sanse aveti etc.Va trebui să faceti dovada ca realizați venituri,ca va ajuta familia,Nu puteti creste minora cu aer..
Buna seara,
Indicarea adresei de domicilu al minorei este OBLIGATORIU pentru ancheta sociala.
Nu tr sa stai acasa, e normal sa munciti
Vor veni in zilele cand sunti acasa.
Trebuie discutat cu avocatul.
Se găsește varianta.
nu renuntati la munca. Cine sta acum cu copilul cat lucrati ?
nu trebuie sa va mutati acum, se poate face ancheta si unde stati acum . Va puteti muta dupa divort. Dupa divort, cine va sta cu copilul ?
unde urmeaza s ava mutati ? va mutati din oras ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Ancheta este obligatorie în acest caz. Indicați adresa unde locuiți cu copilul. Nu este neapărat necesar ca locuința să îndeplinească anumite criterii de confort ci este necesar ca locuința să ofere condiții decente pentru creșterea și educarea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului unui minor flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,la ancheta sociala facuta la autoritatea tutelara si nu acasa cum ar trebui fata mea care are virsta de 12 ani a fost intrebata de fata ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am pentru obtinerea custodiei copilului minor alberto-eby alberto-eby de curin sotia a depus cerere de divort ,in urma casatoriei a rezultat o fetita care are virsta de 5 anisoti ,impreuna am cumparat un apartament care l-am ... (vezi toată discuția)
Divort Truse Pastorel Truse Pastorel sunt separat de sotie de aproape 3 ani, si am un baietel de 9 ani care in tot acest timp a stat la mine. ma intere seaza daca dupa atata timp se poate sa am ... (vezi toată discuția)