avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scrisori cu confirmare de primire pentru convocarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scrisori cu confirmare de primire pentru convocarea adunarii generale extraordinare

Buna ziua, imi puteti spune daca la adunarea generala extraordinara sunt necesare scrisori cu confirmare de primire catre cei care nu au semnat tabelul convocator? Noi interpretam legea ca aceste scrisori sunt exceptate la adunarile extraordinare. Oricum, termenul de afisare este 3 zile, nu ar fi timp de scrisori.
Cel mai recent răspuns: catali123456 , utilizator 08:46, 22 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
normal ca nu trebuie, doar ca nimeni nu-i controleaza, comentariul meu era admirativ, in sensul ca e bine ca sunt si oameni care respecta legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisul sau tabelul convocator omul70 omul70 Art.14 al.4 din Normele metodologice si Art.23 al.5 din Legea 230 ne spun care sunt metodele de a fi anuntati proprietarii cu privire la o adunare generala, ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala reconvocata tomasso tomasso Tabelul convocator este obligatoriu la Ad. gen. reconvocata, chiar daca a fost afisata convocarea si exista tabelul de prezenta ? Ce primeaza tabelul ... (vezi toată discuția)
Un subiect delicat - convocatorul ag Costica33 Costica33 Buna ziua si sa scapam de nameti! Am o intrebare mare: in pregatirea adunarii generale e obligatoriu ca toti membrii asociatiei sa fi fost convocati si, in ... (vezi toată discuția)