voi avea un proces in calitate de tata pt custodie - program vizitare minora. va rog sa-mi recomandati cel mai bun avocat din ploiesti in dreptul familiei.... vreau sa obtin ce la mai bune rezultate intrun astfel de proces. va multumesc
Din pacate nici un avocat nu va poate garanta reusita 100%.Totul depinde de probatoriul administrat, si ,nu in ultimul rand, solutia finala este data de ....nimeni altul....decat....domnia sa....JUDECATORUL.:sorry:
Este preferabil ca ambii parinti sa hotarasca "in interesul major al minorului" - limbajul standard, dar plin de adevar, si nu sa transfere disputele intre ei doi asupra copilului.
Nu este vorba de a castiga un proces, ci de a proceda cum este mai bine pentru copil. In functie de varsta copilului, puteti realmente sa va ocupati de el mai bine decat mama lui? Daca da, cereti custodia, incercati sa o convingeti si pe mama de posibilitatile dvs. de ingrijire mai buna a copilului. Daca nu, rezumati-va la un program de vizitare cat mai corect, stabiliti o pensie alimentara corecta sau lasati judecatorul sa decida, si incercati sa pastrati o relatie de prietenie cu fosta sotie, spre binele copilului pe care il aveti impreuna.
Personal v-as recomanda sa apelati la un mediator sau un psiholog, inainte de a merge la un avocat, pentru ca nu este vorba de o batalie cu fosta sotie, in care trebuie sa aveti cele mai bune arme ( avocati), ci de viata si copilaria copilului dvs. si al ei.
Eu cred ca procesele de acest fel seamana cu povestirile cu final neasteptat daca e vorba de tata.
Conteaza enorm peste ce judecator da tatal.
Daca nu nimereste bine poate sa importe si avocati din SUA si va pierde.
Am avut un proces in care toti avocatii se plangeau ca cei care au dreptate pierd.Eu l-am intalnit pe dreptul familiei si cred eu ca aveam dreptate.Insa cum tatii pierd, m-am gandit ca daca n-am dreptate ( pentru ca reprezentam tatal) ar trebui sa castig.
Concluzia mea este ca am pierdut pentru ca aveam dreptate.Regula era ca pierd cei care au dreptate.
Totusi, daca reprezentam o mama si aveam dreptate tot castigam ( daca aveam dreptate, evident).Daca nu aveam dreptate tot castigam pentru ca nu se putea pierde.
Se poate sa vina un avocat la primul sau proces si sa castige impotriva oricui daca apara mama.As face si pariu.
Partea amuzanta este ca multi se feresc sa se sifoneze aiurea si pe bani putini...;)
Custodie tata
amne
Buna
revin cu o lamurire. Nevasta mea a semnat aceea foaie prin care imi incredinta un copil pentru ca ea a comis o ilegalitate : a luat unul dintre copii de ... (vezi toată discuția)