avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am o rugăminte, dacă ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am o rugăminte, dacă ma poate ajuta cineva! Am ...

Bună ziua! Am o rugăminte, dacă ma poate ajuta cineva! Am girat, eu și o colega, o persoana la CAR, persoana respectiva nu a platit împrumutul. Ne a venit poprire de 1/3 din salariu și m am trezit cu 1.060 lei opriți. Persoana care a făcut împrumutul nu poate fi executata pt ca locuiește acum în Brașov, iar CAR ul a apelat la un executor care nu are competente pe Brașov. De buna voie nu vrea sa trimită suma lunar, suma pe care ne o oprește din salariu. Dacă apelez la o firma de recuperare datorii pot rezolva problema, sa nu mai am eu poprire pe salariu? Menționez ca ea este angajata, deci are venituri.
Cel mai recent răspuns: sofiapop , utilizator 23:45, 4 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu! Solutia este sa angajati un avocat si sa va indreptati in instanta impotriva escroacei. Apoi, avand hotararea investita, va veti adresa unui executor judecatoresc. Si pe viitor sa retineti ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!
Mulțumesc pentru răspuns! Vorba aceea cu....facerea de bine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a girantilor roxarx roxarx Buna ziua! Mama iubitului meu a facut un imprumut la un CAR, iar el a girat-o. Mama lui nu a platit nici macar o rata, iar asta a dus la executare silita, dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani girant rodiana rodiana Buna dimineata In anul 2010 am facut grseala majora sa girez o colega la CAR Faur. Pana la un moment dat si-a platit ratele. Anul acesta a oprit plata ratelor ... (vezi toată discuția)
Este corecta retinerea din salariu? INOTT INOTT buna ziua , chiar daca am mai citit cate ceva despre acest subiect as vrea totusi sa ma ajutati cu niste lamuriri, pentru care va multumesc anticipat> 1. ... (vezi toată discuția)