avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PLATA CU FOAIE VARSAMANT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PLATA CU FOAIE VARSAMANT

SRL poate plati cu foaie de varsamant direct in contul furnizorului contravaloarea unei facturi? Cat este suma ce se poate plati in acest mod?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:36, 5 Februarie 2010
Da, nu exista o suma maxima care se poate depune in contul unui furnizor cu foaie de varsamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Plata furnizor _cont blocat utc utc Buna ziua, Am contul bancar blocat. Platile catre un furnizor le-am facut prin depunere cu foaie de varsamnat direct la banca lui. Este considerata plata prin ... (vezi toată discuția)
Facturi furnizori mai mari de 5.000 lei si plata lor. simonaursu simonaursu Am o factura de la un furnizor mai mare de 5.000 lei pe care o platesc direct la banca prin depunere cash în contul lui, fara ordin de plata ci prin foaie de ... (vezi toată discuția)