avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul mă tot amână cu completarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul mă tot amână cu completarea adeverinței pentru ...

Angajatorul mă tot amână cu completarea adeverinței pentru ccc, de 3 zile merg la contabilitate pentru a-mi completa adeverință pentru ccc, azi mi sa spus sa vin in data de 05:10:2020, pentru că se face închiderea de luna, la biroul personal abia ieri ma primit pentru a depune cererea pentru suspendare contract ...unde să mă adresez daca tipa de la contabilitate mă a amâna pentru completarea ccc, copilul sa născut în data de 28:09:2020, eu tatăl doresc sa intru in ccc pentru că soția are pensie de invaliditate. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ..sorin, , utilizator 13:15, 1 Octombrie 2020
Faceti o cerere oficiala pe care o depuneți cu nr.de inregistrare, catre manager.
Mulțumesc

Antoanela Geaman a scris:

Faceti o cerere oficiala pe care o depuneți cu nr.de inregistrare, catre manager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de crestere a copilului pentru concediul de o luna din cele 12/24 vvvladut vvvladut Buna seara. As dori sa stiu cum se calculeaza cuantumul indemnizatiei pentru acea luna (cel putin) din CCC pe care o poate lua tatal in cazul cand mama vrea sa ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal MihaiDG MihaiDG Buna ziua, Daca sotia va naste la sfarsitul lunii mai (28-29), cand si cum pot beneficia de concediu paternal (5 zile + 10 zile cu cursul de ... (vezi toată discuția)