avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua.Am facut un împrumut la banca.Nici la o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua.Am facut un împrumut la banca.Nici la o lună de la ...

Buna ziua.Am facut un împrumut la banca.Nici la o lună de la aprobarea împrumutului sunt notificata prin mail ca incepand cu 1 .10 se modifica dobânda din cauza robor crescut.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:37, 4 Octombrie 2020
depinde ce e scris în contractul de imprumut
daca aveti un contract in dobanda variabila, aceasta se va modifica in sus si-n jos pe parcursul derularii creditului. daca e-n dobanda fixa, probabil ca e o greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere act aditional oug 50/2010 cu banca-abuz? dinu constantin dinu constantin am primit invitatia bancii de a semna un act aditional pentru un credit auto luat in 2008. fata de cotatia ROBOR au mai cerut o marja nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Dobanda banca Dana Dav Dana Dav Ce reprezinta ROBOR ,si care este cea mai avantajoasa dobinda, cea variabila sau cea raportata la ROBOR? Am un credit cu data scadeinta in 2018, credit pe care ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)