avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... probleme cu obtinerea contractului pt. asistent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

probleme cu obtinerea contractului pt. asistent persona

buna ziua!
am o mama cu handicap grav nerevizuibil,cu nevoie de asistent personal
cei de la primarie nu ii fac carte de munca doamnei care dorim sa aibe grija de mama pe motiv ca nu sunt bani
in conditiile mentionate ce pot face pt.a actiona legal
toata cheltuiala cu doamna o duc eu si e destul de mare de aproximativ 6 luni de cand ma lupt sa-i scot certificat si acum ma izbesc din nou de un zid
cu speranta ca voi primi un raspuns,va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de insotitor, comportament nepotrivit al functionarului MarilenaM91 MarilenaM91 Buna ziua, mama mea este pensionata definitiv pe caz de boala din anul 2001 beneficiaza de o infemnizatie pentru insotitor, aceasta ar fi trebuit sa fie ... (vezi toată discuția)
Carte de munca insotitor Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Mama mea are handicap grav. Pana de curand a fost ingrijita de un membru al familiei in timpul programului de lucru dar mai nou platim o doamna ... (vezi toată discuția)
Ingrijitor de persoane cu dezabilitati adrianady adrianady Buna seara,am si eu o intrebare: o vecina are pe mama ei bolnava ,batrana, nu mai cunoaste persoane,deci are si o boala psihica,..pleaca de acasa foarte des,se ... (vezi toată discuția)