avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Cum pot proceda pt a Izola spate casei mele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Cum pot proceda pt a Izola spate casei mele pe proprietatea ...

Buna ziua. Cum pot proceda pt a Izola spate casei mele pe proprietatea vecinului ? Acesta nu ma lasa sa intru pe proprietatea lui. Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:47, 2 Octombrie 2020
si cu izolatia ii luati 10cm sau sunteti la dvs in curte, doar ca nu aveti loc de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul ma poate impiedica sa respect cerintele tehnice din proiectul casei? adi__d adi__d Buna ziua Am primit o autorizatie de construire la limita de proprietate, in Bucuresti (primaria obligadu-ma sa construiesc pe limita de proprietate, fara a ... (vezi toată discuția)
Izolație perete al vecinului pe terenul părinților mei Kassia Kassia Bună ziua! Părinții mei au cumpărat casa în care locuiesc când s-au căsătorit, de la bunicii mei. Din totdeauna, și bunicii cât și părinții mei, ... (vezi toată discuția)
Doua case cu perete comun, una a fost demolata - prejudiciu pentru mine si litigiu donnyella donnyella Am nevoie de un sfat pentru ca nu stiu cum sa fac si cui sa ma adresez.Am o casa care avea perete comun in spatele ei cu o alta casa.Proprietarul casei din ... (vezi toată discuția)