avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Acum 4 ani am fost implicat intr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Acum 4 ani am fost implicat intr-un accident rutier ...

Buna ziua. Acum 4 ani am fost implicat intr-un accident rutier ( declarat vinovat), iar saptamana aceasta mi s-a pus poprire pe venit? Ce pot face? Am 24 ani si 60.000 lei de plata? La momentul accidentului lucram cu carte de munca... nu sunt asigurat? Doar nu am vrut sa ma ranesc...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:13, 2 Octombrie 2020
Ati fost singura victima? Cu ce titlu vi se imputa suma?
Chiar daca erati asigurat in sistemul public la data producerii accidentului, serviciile medicale in urma accidentelor rutiere nu sunt decontate de casa de asigurari de sanatate, cf legii 95/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizării în caz de accident rutier petrecut în austria. este posibil să fiu pusă la plată de către cnas? Floriboldea Floriboldea Sunt victima unui accident rutier petrecut in Austria pe un drum comunal cu un microbus in care ne aflam 8 persoane din care 6 eram pasageri iar 2 erau soferi, ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)