avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cate luni trebuie sa ai vechime intr-o companie pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cate luni trebuie sa ai vechime intr-o companie pana sa ramai ...

Cate luni trebuie sa ai vechime intr-o companie pana sa ramai insarcinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 7 Octombrie 2020
Depinde si de statutul avut anterior incadrarii la acel angajator.
Lucrez in companie din 10 februarie 2020. In perioada pandemiei am fost bagata in somaj tehnic, reluand activitatea in aceasi companie in 15 iunie.

Cornel Vasile a scris:

Puteti sa ramaneti insarcinata , intrucat daca continuati activitatea veti putea beneficia de :
- concediu și indemnizația de maternitate (pre si postnatal) ............... de aceasta situatie beneficiati si acum .
www.avocatnet.ro/articol_501...

- concediul și indemnizația de creștere a copilului
www.avocatnet.ro/articol_533...
Daca in ultimi 2 ani am lucrat la alte 3 companii si nu am avut intreruperi (ex:azi am incheiat un contract a doua zi l-am semnat pe celalalt sau 2 zile maxim mai tarziu) se iau in considerare?
Adica nu trebuie neaparat sa am 2 ani vechime intr-o singura companie.
Cornel Vasile a scris:

Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
Edvin@, utilizator
Intr-adevar, nu trebuie neaparat sa aveti 2 ani vechime intr-o singura companie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj vs indemnizatie pentru cresterea copilului alex_oana alex_oana buna seara, 1. ce se intampla daca in timpul somajului o femeie ramane insarcinata? mai primeste acea indemnizatie de 600lei? 2. daca o femeie ramane ... (vezi toată discuția)
Concediu de 2 ani pentru crestere copil Laura_89 Laura_89 Buna seara, Am o nelamurire in privinta concediului pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Sunt in aceasta situatie: lucrez cu contract de munca, sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia maternitate dianita dianita buna ziua, va rog am si eu o intrebare , am lucrat 2 luni la o firma, si o sa incetez activitatea prin demisie pana la sfarsitul lunii iunie. in iulie vreau ... (vezi toată discuția)