avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura plata despagubiri
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura plata despagubiri

Procedura plata despagubiri
Bună ziua. Recent am pierdut un proces civil și trebuie sa achit unei persoane o suma de bani. Care este procedura, deoarece nu vreau sa ajung la executare? Aștept o solicitare de la persoana respectiva? Ii trimit eu ceva ca să îmi spune cum ii trimit banii? În cât timp trebuie sa achit ca să nu ajung la procedura de executare? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:17, 3 Octombrie 2020
Nu asteptati, notificati-o sa va trimita un cont unde puteti vira banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa platesc banii daca creditorul nu vrea sa-i ia decat prin executor ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna ziua Am pierdut procesul si trebuie sa i dau celuilalt suma de bani,destul de maricica,dar asta e......Am luat leg cu avocata acestuia si mia zis ca nu ... (vezi toată discuția)
Plata daune proces Stoianovici Stoianovici Buna ziua, am pierdut un proces cu un fost angajator. In urma sentintelor trebuie sa achit o suma de bani catre el si cheltuielile de judecata. Doresc sa ii ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)