avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce înseamnă număr dosar penal/b/an?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce înseamnă număr dosar penal/b/an?

Ce înseamnă număr dosar penal/b/an?
De la Poliție.
Daca este scris de mana, probabil nu intelegeti dvs bine. Numarul de la parchet este de forma nr/P/an.
Este scris de mână dar este b și nu P.
~ Conținut șters la cerere ~
De acord cu dvs. Însă b mic poate înseamna un al doilea dosar penal pentru același făptuitor dar în fapte diferite?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna litera p intr-un dosar de executare? caterinaioana caterinaioana Buna ziua. Tocmai am aflat de la ANAF,ca am un dosar de genul : numar/p/2012,dosar prin care mi s-a pus o poprire pe dispozitiile banesti.Am mai citit pe ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)
Dosar penal croi croi Sotul meu a primit o citatie in calitate de martor la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie bucuresti.I se spune nr dosarului dar nu spune ... (vezi toată discuția)