avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Se da urmatoarea situatie... Am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie... Am fost aproape 4 ani ...

Buna ziua! Se da urmatoarea situatie...
Am fost aproape 4 ani CIC. Am doi copii cu dif de 1.11luni intre ei
In data de 03.11.2020 ar trebui sa ma intorc la serviciu.
Am trimis email catre angajator, iar acesta mi-a raspuns ca punctul de lucru din oras s-a inchis si ma invita la sediul din Bucuresti...
La final....Cu bine...
Nu ma asteptam la alt raspuns(bine poate putin) pt ca am lucrat noua ani la ei.
Ideea e urmatoarea. Colega mea lucreaza de la domiciliu dinaintea pandemiei... Din luna Sept 2019....Speram sa pot face la fel...
Inca nu am info oficiale cu privire la punctul de lucru...
Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: brainylaura , utilizator 18:54, 6 Octombrie 2020
Lucreaza de la domiciliu, cealalta angajata...

Cornel Vasile a scris:

Dacă nu mai exista pct de lucru, cum postul mai exista?

Eu m-am referit la dvs....
Nu stiu sa va raspund, daca postul meu s-a desfiintat sau nu....
Nu mi s-a adus cunostinta acest lucru.
Cealalta colega lucreaza pe aceeasi pozitie....
Nu este inlocuitoarea mea, am lucrat impreuna pana ce eu am intrat in concediu...

Cornel Vasile a scris:

Eu m-am referit la dvs....

Eu asa inteleg : daca pct de lucru este desfiintat , atunci posturile sunt desfiintate .... insa acestea pot fi preluate de alt pct de lucru printr-o decizie a societatii mama
Am inteles.... Ma voi documenta in continuare sa vad ce am de facut...

Cornel Vasile a scris:

Eu asa inteleg : daca pct de lucru este desfiintat , atunci posturile sunt desfiintate .... insa acestea pot fi preluate de alt pct de lucru printr-o decizie a societatii mama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in pandemie kristina_ro kristina_ro Buna seara, Ma interesează care sunt condițiile in care poți fi concediat in aceasta perioada de pandemie. Menționez ca am fost concediată, dar puțin ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a platit preavizul ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna ziua Sotul meu a lucrat la o firma si la dat in preaviz ,la anuntat intr o zi de maine vii sa semnezi preavizu,nu mai putem sa dam salariu sa desfiintat ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru in concediu crestere copil mamaruta2008 mamaruta2008 buna ziua. va rog sa ma sfatuiti si pe mine in ceea ce priveste urmatoarea problema: impreuna cu inca o colega ne aflam in concediu pt crestere copil iar ... (vezi toată discuția)