Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb?
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Asta o fi varianta scurtă :). La Synevo, chiar insistă că pentru a elimina dubiile de testare se ia proba din ambele cornete nazale și cu celălalt "băț", apoi, din gât. Se insistă și la "interogatoriul" dinainte pe cele 4 ore anterioare de nemincat și nebaut. Testul PCR ieșit negativ are un nivel de încredere de 99,9%, față de cel pozitiv, de numai 49% (e o chestiune demonstrabila matematic, cu teorema lui Bayes) . Asa ca e foarte importantă respectarea întregului protocol de testare.
George_I
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred ca cine pune intrebari pe acest forum e interesat de raspunsuri LEGALE, nu de pareri stupide. Nu, daca nu fac un etilo-test nu inseamna ca am consumat alcool, nici daca nu fac test covid nu inseamna ca sunt infectat si infectez pe altii.
latka
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce temei legal doriți la o "dilema" de genul celei care e subiect la acest post? O dată că nu spune absolut nimic de ce și de cine a fost obligat la acel test? Și în al doilea rând de unde știe ca testul PCR e medical identic cu cel de sânge? Dvs. stiți răspunsul? Sunt convins ca nu, asa ca nu înțeleg ce temei legal doriți.
sadrian
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca dvs. credeti ca este stupida parerea mea, cereti-i parerea unuia care a fost infectat pentru ca cineva care a intrat in contact cu acesta a considerat neplacute masurile / testele de preventie. A fi bolnav este neplacut. Sa inteleg ca problemele legate de siguranta personala si colectiva in contextul pandemiei tin de confortul procedurilor necesare ? Interesant punct de vedere !