avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog,am o vecina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog,am o vecina care de un ...

Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog,am o vecina care de un an de zile ne hartuieste,dupa ora 22 nu putem iesi pe balcon si nici vorbi dar nici nu cheama politia ca sa constate daca este galagie sau nu,se duce direct la politie si face plingeri,si organele competente ii dau credibilitate
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2020
MariaTab, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:59, 18 Octombrie 2020
Conform dispozitii in vigoare reclamantul are obligatia in sustinerea sesizarii/plangerii sa produca probe temeinice
Organele de politie au incheiat proces verbal de constatare a contraventiei,au aplicat sanctiuni?
Ce contraventie au apreciat reprezentatii politiei ca a fost savarsita fara sa se prezinte la fata locului,fara sa va audieze?
Dacă aveți casare pe cauze puteti cere daune
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oare despre ce vorbiți, doamna avocat?

MariaTab a scris:

se duce direct la politie si face plingeri,si organele competente ii dau credibilitate

Ce inseamna credibilitatea asta, ati primit PV de contraventie ? Ati platit vreo amenda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru deranjarea linistii publice Cristinadiaconu Cristinadiaconu Buna ziua! Azi noapte pe la ora 12 m-am trezit cu politistii la usa ca am deranjat linistea publica, adica radeam si vorbeam tare, (asa cum scrie in procesul ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii cristinahi cristinahi Buna ! Lucrez ca si barman la o cafenea. Vinerea programul de fuctionare al unitatii este pana la ora 3. La ora 00 50 a venit politia, in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)
Convocare politia rutiera claudiuion claudiuion Am fost convocat la Politia Valcea in 04.04 pentru ceva (inca nu stiu) din 29.12. Nu exista o limita de timp ? (vezi toată discuția)