avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! In luna ianuarie ac., am cumparat un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! In luna ianuarie ac., am cumparat un apartament împreună ...

Buna seara!

In luna ianuarie ac., am cumparat un apartament împreună cu persoana cu care eram impreuna de 4 ani fara a avea acte (la starea civila) împreună. Acum, ne-am despărțit. Cealaltă persoana a ramas in apartament. Pentru achiziția apartamentului, am facut un credit de nevoi pe numele meu, pentru avans, iar apoi credit ipotecar, unde suntem trecuți amândoi. Cum pot sa ies din creditul ipotecar si sa transfer si celalalt credit, cel de nevoi personale pe numele celeilalte persoane care vrea sa ramana in apartament?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:50, 6 Octombrie 2020
Buna ziua,

Schimbarile sus descrise necesita acordul institutiilor creditoare.

Nu va înțelegeți, numai pri instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! cu ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Vă rog, Învățați-mă cum sa procedez! Cu 3 ani in urma, sora mea, a achiziționat un apartament prin credit imobiliar/ipotecar ... (vezi toată discuția)
Divort la notar si partaj credite adtr adtr Buna ziua, Eu si sotul meu vrem sa divortam, suntem amandoi de acord, avem un copil de 8 ani. Am vrea sa divortam la notar, si tot acolo sa facem partajul. ... (vezi toată discuția)
Partaj lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 in anul 2004 ne-am casatorit iar in anul 2006 am primit de la socrii o suma de bani ,transfer facut prin banca ,in contul sotiei, suma de bani cu care am venit ... (vezi toată discuția)