avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am primit de la Judecătoria Focșani un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am primit de la Judecătoria Focșani un dosar pe ...

Bună ziua! Am primit de la Judecătoria Focșani un dosar pe numele meu,precum că nu mi-am achitat plata unei creanțe de abonament de telefonie mobila. Mi se comunică de la dânșii că în termen de 30 de zile de la primire am obligația de a depune întâmpinarea. Eu nu am semnat la primire acest document. In cazul în care nu îi dau curs ce se poate întâmpla? Pot fi executat silit?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:00, 9 Octombrie 2020
Se va emite o sentinta. Nu trebuie sa semnati nimic de primire. Procedura citarii a fost indeplinita. Recomandarea este sa formulati intampinare. Ar fi indicat sa studieze actele un avocat si sa va formuleze intampinare. Daca s-a indeplinit termenul de prescriptie, veti avea castig de cauza si onorariul avocatului poate cadea in sarcina reclamantei.
E fabulos credeti ca dvs cu un pic de smecherie autohtona pacaliti justitia?Nu are nici o relevanță daca ati semnat sau nu, daca înțelegeți sa va nu va prwzentati/sa nu va apărați procesul se va judeca iar hotărârea pronunțată o sa fie pusa in executare.Doar daca nu aveti nimic pe numele dvs va puteti considera un robin hood autohton daca aveti salariu,conturi în bancă sunteti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost executat silit cu poprire pe salariu din 2021 pana in ... paul_sonea paul_sonea Am fost executtat silit cu poprire pe salariu din 2021 pana in 2023, timp in care m-a fost retinuta o treime din salariu. Am ramas fara serviciu si nu am nici ... (vezi toată discuția)
Judecata in lipsa sdfdfhg sdfdfhg Buna, Am nevoie de ajutorul vostru: am trimis o cerere de intampinare(calitate de parat), nu am primit raspuns la acesta cerere, ci doar citatie sa ma ... (vezi toată discuția)
Chemat în instanță pentru un contract de servicii telefonie mobilă cesionat de orange mike.01 mike.01 Buna ziua, Tocmai am primit o citatie pentru a ma prezenta la Judecatorie pentru un contract de servicii cesionat de catre GetBack de la Orange. Ce este de ... (vezi toată discuția)