avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am voie sa întru un pas pe proprietatea vecinului pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am voie sa întru un pas pe proprietatea vecinului pt lucrări ...

Am voie sa întru un pas pe proprietatea vecinului pt lucrări de reparații a gardului? Menționez ca acesta refuza și a chemat politia care m.a amenințat cu dosar penal pt violare de domiciliu. Plus ca eu am construi gardul în totalitate fara ajutorul lui. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 7 Octombrie 2020
Nu puteti fara acordul lui.
Va trebui sa va adresati instantei pt a-l obliga.
Nu puteti fara acordul lui.
Va trebui sa va adresati instantei pt a-l obliga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu: ce trebuie facut? fbogdan fbogdan Buna, Va expun 2 cazuri de violare domiciliu care mi s-au intamplat recent: 1) Vecinul meu a intrat de repetate ori la mine in curte/gradina la casa de la ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu trif lucian trif lucian e posibil sa fac plangere inpotriva vecinului care a intrat pe spatiul meu fara sa-si ceara voie printr-un gard ca sa-si repare casa ? (vezi toată discuția)
Vecinul imi poate interzice sa -mi zidesc gardul? Rmy17 Rmy17 Buna seara, am si eu o problema.Am avut o casa veche pe hotar, am demolat-o cu autorizatie si am inceput cu chiu cu vai sa construiesc un gard cu care m-am ... (vezi toată discuția)