avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un ONG sa vanda imobilul pe care il detine in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un ONG sa vanda imobilul pe care il detine in proprietate ...

Poate un ONG sa vanda imobilul pe care il detine in proprietate ?
Cel mai recent răspuns: maminalena , utilizator 16:29, 7 Octombrie 2020
Asociația poate vinde imobilul deținut în proprietate. Dar citiți cu atenție și actul în baza căruia asociația a dobândit imobilul în proprietate, să nu fie vreo vreo problemă la înstrăinare. De asemenea, din perspectiva mea, sumele de bani obținute în urma vânzării vor fi destinate îndeplinirii scopului statutar.
ONG-ul care detine bunul imobil il are in proprietate , terenul prin cumparare si imobilul prin construire Multumesc
Ok. Super. :-) N-ar trebui să fie probleme, deci.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatorie ''transformata'' in camera intrebaciosul intrebaciosul Salut, am gasit o garsoniera de vanzare, cu 2 camere, cica, A doua \'\'camera\'\' este...uscatoria, ulterior facandu-se o singura intrare comuna. A fost ... (vezi toată discuția)
Proprietar cota indiviza??? anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 buna ziua, as dori sa ma lamuresc ce inseamna proprietar cota indiviza intrucat tatal meu vrea sa-mi treaca pe numele meu si al fratelui meu vitreg un teren ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu ong oana_i oana_i Buna ziua! Un ONG poate detine in proprietate un imobil şi daca da, il poate vinde/instraina ulterior fara conditii/restrictii? (vezi toată discuția)