avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Azi 07.10.2020,am primit p.v. (în plic)pentru lipsa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Azi 07.10.2020,am primit p.v. (în plic)pentru lipsa rovignetei: ...

Azi 07.10.2020,am primit p.v. (în plic)pentru lipsa rovignetei:
foto facut in data de 06.06.2020.
p.v.scris in 08.09.2020 ! Mai este valabil, sau cum îl contest?
Multumesc mult.
Vasile Turcitu
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:31, 7 Octombrie 2020
Nu aveți de ce să-l contestați, e legal. Conform legii, constatarea și sancționarea se poate face în maxim 4 luni, iar comunicarea în maxim 2.

Cristiana1313 a scris:

Azi 07.10.2020,am primit p.v. (în plic)pentru lipsa rovignetei:
foto facut in data de 06.06.2020.
p.v.scris in 08.09.2020 ! Mai este valabil, sau cum îl contest?
Multumesc mult.
Vasile Turcitu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați cu câteva răspunsuri: cnadnr - ul ... Ionescu Adriana Ionescu Adriana Vă rog să mă ajutați cu câteva răspunsuri: CNADNR - ul poate întocmi un proces verbal pentru neachitarea rovignetei după 3 luni de la comiterea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu pv constatare ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Buna ziua, Pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu PV constatare contraventie referitoare la trecerea peste Dunare pe podul de la Fetesti din data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat ... Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat complet ca a expirat) la 3 luni si cateva zile de la data faptei. In lege spune ca procesul ... (vezi toată discuția)