avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ieri seara dat o masina peste mama mea pe trecere de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ieri seara dat o masina peste mama mea pe trecere de pietoni, ...

Ieri seara a dat o masina peste mama mea pe trecere de pietoni, eu am ajuns dupa ce a luat-o salvarea, polițistul nu a vrut sa mi de-a constatarea sau datele celui de la masina(care nici băut nu era) mi a zis ca oricum se va afla cand se va începe instanța si mi a dat carte lui de vizita cu adresa serviciul rutier constanta birou accidente (nu s a dat la televizor sau la stiri)
Eu am doar 18 ani, nu stiu ce naiba sa fac, cine se pricepe in domeniul acesta va rog sa am ajutati si explicați...
Ps. Mama mea nu are nici un act valid e in gips in spital va sta ceva timp asa, eu sunt pe numele tatălui mama are un alt nume de familie(tatăl meu e mort si am ales să stau cu ea)
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 11:16, 11 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Asa a spus polițistul si in mod normal din cate m am interesat legal se imaneaza un proces verbal la un membru din familie dar ala nimic
Neapărat sa-si scoată certificat medico-legal.vorbiti la spital.apelati la o ruda sa va ajute cu angajarea unui avocat .trebuie aflat dosarul de la politie, dar urgent
Însănătoșire grabnică mamei.
Victima are la dispoziție 90 zile de la data accidentului să depună plângere penală pentru vătămare corporală din culpă, prin care se constituie și parte civilă, prin care poate solicita daune morale și materiale.
Este indicat să apelați la un avocat specializat în asemenea spețe. Acces la dosar poate avea doar persoana direct implicată sau avocatul ales.
Pentru mai multe sfaturi gratuite, eventual asistență juridică, contactați-ne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare procura calatorie minor 3 luni ionut_iulian ionut_iulian ce poate face o tanara de 22 de ani fara loc de munca cu un bebe de.3 luni, cu un tata doar cu numele alcoolic fara job.si o mama menajera care ar vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Daune morale rca AlinaStoenescu AlinaStoenescu Buna! Am cateva intrebari legate de asigurarea RCA, in speranta ca cineva de pe forum imi poate raspunde. Asadar o sa expun mai intai situatia pentru a fi cat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - parte civila, lamuriri AndreeaD. AndreeaD. Buna ziua. În data de 30.01.2017,in timp ce traversam REGUPAMENTAR strada,pe trecerea de pietoni,un șofer ce nu a acordat prioritate m-a lovit cu masina. Am ... (vezi toată discuția)