avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrerupere ce nu tine de persoana angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrerupere ce nu tine de persoana angajatului

Este legal sa se scada din zilele de concediu 1 zi in care angajatii au fost trimisi acasa ca urmare a unei pene de curent?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:11, 22 Decembrie 2009
Este evident ca aici se aplica prevederile art 159 litera (3) din Codul Muncii deoarece angajatorul putea sa-i opreasca sa faca de exemplu curatenie in unitate nu sa-i trimita acasa , pentru ca angajatii au venit la munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare in acord global nicoletatrenea nicoletatrenea Buna seara Va rog lamuriti-ma cum sa se procedeaza in cazul in care un angajat platit in acord global, in domeniul contructiilor, a muncit o luna intreaga ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in loc de concediu legal de odihna daniel_toma daniel_toma Sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Am efectuat 15 zile din concediul de odihna legal (dintr-un total de 24). Societatea la care ... (vezi toată discuția)
Conventie absolvent dbiancaiuliana dbiancaiuliana sunt angajata conventie pentru absolventi de studii superioare si vreau sa stiu daca sefa mea ma poate da in concediu fara plata dupa bunul ei plac fara ... (vezi toată discuția)