avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua ! Sunt studenta in anul 1 , orfan de un parinte. Am primit pensia de urmas pana in septembrie inclusiv si am luat adeverinta de student pentru a continua cu pensia. Astazi am fost anuntata de o persoana care este in aceeasi situatie ca trebuia depusa o cerere din vara pentru pensie si ca voi pierde pensia pe luna octombrie. Este legal acest lucru, tinand cont ca pe site-ul casei de pensii nu era mentionat nimic de cererea de student ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:02, 9 Octombrie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru copilul urmaș care se casatoreşte Armand12 Armand12 Bună ziua , sunt student în anul 2 , orfan de ambii părinți și primesc o pensie de urmaș , as dori sa știu dacă as risca sa pierd pensia în urma ... (vezi toată discuția)
Impozite/contribuții pfa user2204 user2204 Bună ziua! Vreau să deschid un PFA pentru a lucra în cadrul unui SRL cu un contract de colaborare. Problema este că sunt student, orfan de un părinte ... (vezi toată discuția)
Studenta anul i si pensie de urmas Florentina Mihaela Florentina Mihaela Fiica mea primeste pensie de urmas.Pana acum, eleva fiind, am dus la Casa de Pensii in fiecare an, pana pe data de 30 septembrie adeverinta eliberata de liceul ... (vezi toată discuția)