avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am reclamat munca \"la negru\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am reclamat munca "la negru"

In blocul nostru se fac lucrari de "renovare" a unui apartament adica se darama toti peretii interiori de rezistenta etc fara nici o aprobare, expertiza sau aviz de la primarie.
Echipa de lucratori NU are nici un contract de munca, se lucreaza "la negru"
Asociatia de Proprietari a reclamat la "organele abilitate" faptul ca se munceste LA NEGRU.
Raspunsul fost "reclamatia dvs se anuleaza deoarece nu ati introdus CNP-ul reclamantului" - in conditile in care reclamatia e depusa de catre Asociatia de Proprietari, care are personalitate juridica dar nu si CNP....
Consideram ca e vorba de un abuz flagrant.
Unde ne putem adresa petru pedepsirea functionarilor publici respectivi, care isi bat joc de cetateni dar incaseaza salarii umflate?
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 9 Octombrie 2020
Inspecţia Muncii - este organ de specialitate al administraţiei publice centrale în subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale, cu sediul în municipiul Bucureşti. Instituţia are personalitate juridică şi îndeplineşte funcţia de autoritate de stat, prin care asigură exercitarea controlului în domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă şi supravegherii pieţei.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie modificare fara aprobare pereti in apartament 26mad 26mad Buna ziua, Deasupra mea s-a mutat un vecin nou care a modificat complet apartamentul, mai exact a spart absolut toti peretii, se pare ca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Lipsa asociatie proprietari Bogdan Marchis Bogdan Marchis Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca un imobil nu are asociatie de proprietari infiintata? Vine cineva sa amendeze proprietarii? Pentru ... (vezi toată discuția)