avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM clauza formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM clauza formare profesionala

Buna ziua, O societate poate introduce o clauza in contractul individual de munca prin care pentru formarea profesional in cadrul societatii salariatul se obliga sa desfasoare activitate o perioada de timp specificata, in caz contrar sa despagubeasca societate cu o anumita suma ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:35, 10 Noiembrie 2020
Aveți vreun model de act adițional pentru așa ceva?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu clauza gabrielgaby gabrielgaby Am o problema . Acum un an jumate in cadrul societati unde lucrez sa facut un curs de specializare pe o perioada de 5 zile. Dar nea pus sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Te pot obliga sa stai minim 3 ani intrun loc de munca? elena-andreea elena-andreea buna seara.am o intrebare si sper sa imi poata da cineva un raspuns...lucrez la o societate comerciala de 6 luni.in momentul in care m-am angajat in contractul ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii platit ioana_gr ioana_gr Stiam ca angajatorul este obligat sa plateasca angajatului 10 zile de concediu pentru studii, pentru persoanele de pana in 25 de ani pentru care nu a asigurat ... (vezi toată discuția)