avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua , pentru un Consilier Juridic incepator ce ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua , pentru un Consilier Juridic incepator ce abonamente ...

Buna ziua , pentru un Consilier Juridic incepator ce abonamente la legislatie recomandati. Mentionez ca m-am angajat de curand si sunt foarte speriata. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mydream , utilizator 16:26, 13 Octombrie 2020
Speriata?!
De cine?
De ce?
Imi este tare frica , ca nu o sa ma descurc :(
Nimeni nu le stie pe toate. Le veti invata pe parcurs si mai ales din greseli.
Va multumesc din suflet pentru incurajare :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de drum. AlecuM23 AlecuM23 Buna seara! As dorii sa va adresez o intrebare in calitate de student al facultatii de Drept, anul II, care sunt sansele avand in vedere faptul ca nu am pe ... (vezi toată discuția)
Proaspat angajat in functia de consilier juridic AnnaM AnnaM Buna ziua! Sunt absolventa 2009 si astazi am reusit sa ma angajez consilier juridic. Sunt incantata!=D> Problema este ca va trebui sa reprezint mai multe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt angajată de curând pe postul de consilier ... David Larisa David Larisa Bună ziua, Sunt angajată de curând pe postul de consilier juridic și as avea rugămintea dacă îmi puteți recomanda site-uri cu legi, coduri pentru o ... (vezi toată discuția)