avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am 2 probleme medicale ce necesita operatie respectiv ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am 2 probleme medicale ce necesita operatie respectiv hernie de ...

Am 2probleme medicale ce necesita operatie respectiv hernie de disc lombara si hernie cervicala ambele fiind operabile. În aceasta perioada medicul mi a spus ca nu se fac op.in spitalul de stat ,doar în privat.motivand ca nu sunt super urgente.Mentionez ca sunt plătitoare de asig.medicale continue de 34ani. Operațiile în privat costa undeva la 25000lei.,suma care nu.dispun în acest moment.Cineva m a sfătuit sa dau CASMB -ul în judecata ptr plata operațiilor. Ce as putea face în situația asta?
Cel mai recent răspuns: karimi , utilizator 20:02, 10 Octombrie 2020
Sa luați o dovada ca nu puteți fi operata la stat.de asemenea banii nu vor putea fi recuperați decat, ulterior, prin proces cu CASMB.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Decontare interventie chirurgicala cateldestept cateldestept Subsemnatul, salariat, am suferit o operatie de hernie de disc in Bucuresti, la un spital privat, care nu are contract cu CAS. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Preaviz in concediu de odihna 51971 51971 Buna dimineata.In aprilie 2015 am fost operata de hernie de disc cervicala si sunt in medical pana pe data de 29.11.2015, medical dat de medicii experti de la ... (vezi toată discuția)