avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare pentru o prietenă, ea e minoră are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare pentru o prietenă, ea e minoră are 17 ani și ...

Am o întrebare pentru o prietenă, ea e minoră are 17 ani și are un copil de 1 an și 4 luni și cuncubinul o bate și socrii o înjură și o fac în toate felurile! Ea vrea sa plece cu copilul la părinții ei dar îi e frică ca dacă pleacă cuncubinul ei îi poate lua copilul!menționez că Cuncubinul are 27 ani! Poate să îi ia cuncubinul copilul dacă pleacă fiind minoră?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:12, 10 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa plece liniștită,mai mult decat atat sa solicite emiterea unui ordin de protecție in cazul in care concubinul o urmărește,agresează in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma bate concubinul danutzalov3 danutzalov3 sunt in concubinaj de 2 ani si putin ... avem impreuna o fetita de 1 an ... dar de cand am ramas gravida a inceput sa ma bata..ma scuipa...ma injura...ma ... (vezi toată discuția)
Minor lili33 lili33 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: De 5 ani traiesc cu un barbat. Nu suntem casatoriti, Avem un baietel de 4 ani. Locuim in Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Soțul ma bate Carina1990 Carina1990 Se da următoarea situație, sunt căsătorită cu soțul meu de 2 luni , după cununie a început sa ma lovească sa ma jignească, sa ma facă în toate ... (vezi toată discuția)