avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenințări pe OLX
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenințări pe OLX

S-au cumpărat câteva produse din China in scopul testării pieței. Produsele au fost vândute pe olx pentru câțiva zeci de lei. Urmează înființarea firmei pentru continuarea vânzării. De ceva timp tot sunt amenințat pe olx de un anume "competitor" care s-a plans ca ii fur clienții și el deține firma și poate elibera factura, iar eu nu pot. I-am explicat frumos că eu nu fac treaba asta pe lunga durata ci este doar o chestie de moment (cel puțin ca persoana fizica). Acesta a intervenit cu amenințări legate de ANAF și mai nou cu amenințări la adresa personala ("știu multe despre tine", "o să ne vedem noi" etc.). Nu mă simt neapărat amenințat de câteva mesaje de pe olx, dar vreau sa știu ce demersuri legale pot lua în acest sens.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:39, 11 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu a fost explicit după ce a scris "o să ne vedem noi", deci să scrie explicit că o să vă facă una-alta, sunt de părere că o plângere penală nu va avea niciun efect.

Singura amenințare serioasă e cea cu ANAF, care a început să verifice vânzătorii de pe OLX:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spargere cont facebook genessis63 genessis63 Pe un forum al unei publicatii online pe care postam doar cu numele mic am avut o controversa cu o persoana care posta sub pseudonim . Drept razbunare acesta ... (vezi toată discuția)
Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)
Antecontract oct 2011 nefinalizat cu contract de vanzare cumparare pana in prezent MacPatty MacPatty Buna seara, In anul 2011, mama (+ mostenitorii) si matusa mea au vandut un teren agricol. S-a facut un antecontract unde a fost trecuta suma primita si ... (vezi toată discuția)