avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, am o intrebare in legatura cu o procura ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, am o intrebare in legatura cu o procura pentru ridicarea ...

Buna seara, am o intrebare in legatura cu o procura pentru ridicarea permisului de conducere?
Am avut permisul suspendat, dar intre timp am venit in Germania, vreau sa inputernicesc un prieten sa imi ridice permisul, am vorbit cu un notar aici si a zis ca pot sa scriu eu procura in limba romana si el imi legalizeaza semnatura, o sa se accepte asa la politie? Trebuie tradusa si asa legalizarea? Ma puteti ajuta cu un exemplu de procura, sau ce trebuie sa contina procura?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
csokatu77, utilizator
Cel mai recent răspuns: csokatu77 , utilizator 18:58, 11 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cartilor de munca toul31 toul31 Buna ziua Eu si sotul meu suntem stabiliti in Franta din 1992 si avem nationalitatea romana-franceza. In momentul de fata Casa de Pensii de aici ne ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)