As vrea sa stiu daca in luna in care copilul implineste 2 ani, alocatia de 200 ron se da integral, sau se calculeaza procentul care revine zilelor din luna pana la implinirea varstei.
De asemenea, am o intrebare legata de acordarea stimulentului: m-am intors la serviciu la 1 sept 2009, tot atunci am facut o cerere la primarie prin care am anuntat acest lucru si am cerut stoparea indemnizatie de 85% pe care o primeam, pentru copil, dar nu am depus dosar pentru acordarea stimulentului datorita unei dezinformari a functionarei de la ghiseu. Copilul a implinit 2 ani in noiembrie 2009. As putea sa solicit stimulentul retroactiv?
As fi vrut totusi sa stiu cat de cat sigur daca din punct de vedere legal mai am dreptul sa solicit acest stimulent (chiar daca exista si posibilitatea sa nu il mai primesc). Functionarii primariei spun ca nu, desi nu mi-au aratat niciun document in acest sens in legatura cu cele 30 de zile de gratie in care, zic ei, eu as fi avut dreptul sa imi depun acest dosar.
Apoi, avand in vedere ca mi s-a refuzat inregistrarea cererii, oare ar fi bine sa o trimit prin posta recomandata cu confirmare de primire? Nu mi s-a raspuns insa, din partea acelorasi functionari, nici macar la intrebarea cine anume se ocupa de rezolvarea dosarelor de acordare a stimulentului, adica la cine pleaca aceste dosare dupa inregistrarea la ghiseu, asa ca nu stiu cui as putea trimite prin posta dosarul meu...
Ccc
oana8989
buna ziua.am nascut pe 12.07.2016,in august am avut concediu de maternitate,pe 01.09.2016 mi-am depus dosarul pentru indemnizatie si pentru alocatie.care v-a ... (vezi toată discuția)