avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de incalzire

Buna ziua ! Tatăl meu a decedat și nu am făcut succesiunea pentru un apartament în care este proprietara mama și tata(decedat) eu fiind singura fiica ...întrebarea mea este mama poate beneficia de ajutorul de încălzire de la primărie nefiind făcută succesiunea ? Ce acte trebuie pentru ajutorul de încălzire și ce pensie trebuie sa aibă ca sa beneficieze mama mea ea sta singura persoana în apartament..va mulțumesc cu respect .Gabriela

Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:50, 12 Octombrie 2020
www.avocatnet.ro/articol_557...

venitul ei nu trebuie sa depaseasca 750 de lei pt a beneficia.
nu trebuie sa faceti succesiunea, trebuie sa depuna alaturi de cerere, daca se incadreaza si copie dupa certificatul de deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar ajutor incalzire pensie 1069 lei.de ce nu pot obtine si eu ajutorul de incalzire pt gaze naturale, ... Vîrlan Camelia Vîrlan Camelia De ce nu pot obtine si eu ajutorul de incalzire pt gaze naturale, deoarece sunt pensionata medical avand o pensie de 1069 lei si am ramas singura urmare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Parinti decedati- unic mostenitor- imobil cumparat de tata vsdfane vsdfane Buna ziua, Tatal meu a cumparat un apartament, iar in momentul respectiv al cumpararii era vaduv. Mama era decedata de un an de zile. Acum si tatal meu a ... (vezi toată discuția)