avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere la anaf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere la anaf

buna ziua , am o garsoniera pe care am inchiriat-o unei fete din maroc si doreste sa faca contract la anaf am si eu cateva intrebari :
1-garsoniera se afla in militari residence si apartine de ilfov, la care anaf trebuie sa ma duc, la sectoru 6 ?
2- contractul de inchiriere este pe 1 an de zile, daca fata pleaca in 2 -3 luni, eu pot sa scot contractul de la anaf sau platesc eu taxele la anaf timp de un an de zile ?
3 - ce fel de acte imi trebuiesc sa inregistrez contractul de inchiriere la anaf ?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
remuss25, utilizator
Daca imobilul este în ilfov atunci mergeți la ANAF ilfov.Daca pleacă mai devreme duceți la ANAF fie o declarație fie un acord de încetare a contractului. CA si acte ar trebui să fie suficiente contractul de închiriere?copie CI și actul proprietate imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine rottweiler agresiv in curtea comuna carmenliciu carmenliciu Am inchiriat o casa 3 cam unui militar si fam sale. Curtea nu facea obiectul inchirierii, e curte comuna celor 2 cladiri. In aceeasi curte mai am o anexa ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie pe teren in posesie leorot leorot Buna seara, Am construit acum 3 ani un imobil format din 2 garsoniere, pe un teren pe care familia mea il are de 80 de ani, in Sibiu. 1. Terenul a fost ... (vezi toată discuția)
Chirie, achitare obligatii fiscale proprietar PetrescuVlad PetrescuVlad Salut, Am o garsoniera si doresc sa o dau spre chirie legal. Din pacate, chiar si din ghidul realizat pe acest site nu prea am inteles mare lucru, decat de ... (vezi toată discuția)